logo

Naslovna

Partneri

Virtualni telefonski broj

Cjenik

Načini plaćanja

 

 

 

Mobile VoIPŠto je Primo Mobile

Primo Mobile je novi način korištenja mobitela gdje se pozivi proslijeđuju putem interneta a ne putem tradicionalnih mobilnih operatera i izbacujući posrednika, na taj način možemo Vam ponuditi povoljne cijene telefoniranja.

Primo Mobile radi gdje god imate pristup internetu putem WLAN-a odnosno preko 4G (LTE), 3G, EDGE ili GPRS mreže.

Koristeći Primo Mobile uslugu, možete besplatno zvati druge Primo korisnike ili koristiti mobitel za jeftino zvanje bilo koga u svijetu, neovisno o mjestu gdje se nalazite uz uvjet da imate pristup internetu. Možete zvati iz ureda, sa vašeg kauča, dok ste u posjeti kod prijatelja, dok hodate cestom, iz inozemstva.

 

 

Cijene poziva

Mibile VoIP cijenePrimo usluga se plaća unaprijed. Našu uslugu koristite bez ugovorne obaveze, bez mjesečne pretplate, bez naknade za uspostavu poziva, bez skrivenih troškova.

- Nudimo Vam povoljne cijene telefoniranja prema bilo kojoj svjetskoj destinaciji.
- Svi pozivi između Primo korisnika su besplatni, bez obzira gdje se nalazili
- Nudimo 30 dana garancije povrata novca

Minimalna uplata iznosi 50 kn. Sve cijene poziva možete vidjeti ovdje.

 

Primanje poziva

Prilikom registracije, svaki Primo korisnik dobija jedinstveni Primo broj. Prema želji i potrebi mogu se besplatno naručiti dodatni Primo brojevi. Na Primo broj se mogu primati pozivi od drugih Primo korisnika.  Za Primo brojeve nema mjesečne pretplate, ali trebate znati da Primo brojevi nisu dostupni iz javne telefonske mreže.mobile-voip-pretplata

Ako na svoj Primo broj želite primati pozive iz javne telefonske mreže,  trebate imati virtualni (zemljopisni) telefonski broj – hrvatski ili inozemni


Prednosti virtualnih telefonskih brojeva su:
- možete zadržati svoj postojeći telefonski broj i ne morate ga mijenjati bez obzira gdje se nalazite odnosno kamo putujete.
- možete  odabrati telefonski broj iz jedne ili više država svijeta čije brojeve imamo u ponudi tj. jedan telefonski priključak može imati više virtualnih telefonskih brojeva (npr. možete imati istovremeno hrvatski i njemački broj). Na ovaj način vas vaša obitelj, prijatelji ili poslovni partneri iz inozemstva mogu dobiti birajući lokalni pozivni broj države u kojoj žive i ne moraju plaćati međunarodne pozive kako bi vas nazvali.

 

Mobile VoIP fiksni broj troškoviPrimanje poziva na mobitel koristeći virtualni telefonski broj (DID broj)

Virtualni telefonski broj se može uzeti iz više od 60 država svijeta. Prilikom poziva na ovaj virtualni telefonski broj  vaša obitelj, prijatelji i poslovni partneri plaćaju cijenu lokalnog poziva (cijena za njih je ista kao da zovu bilo koga drugoga na fiksni broj države iz koje ste uzeli virtualni telefonski broj). Pozivi se automatski preusmjeravaju na Vaš mobitel bez obzira gdje se nalazili uz uvjet da imate pristup internetu (mobilnom internetu ili WLAN-u). Ukoliko nemate pristup internetu (niste online sa mobitelom), dolazni pozivi se mogu preusmjeriti na bilo koji fiksni ili mobilni broj (hrvatski ili inozemni)

Na ovaj način dostupni ste širom svijeta na jedan fiksni lokalni telefonski broj, a pozivatelji ne moraju plaćati skupe međunarodne pozive. Svi dolazni pozivi na Vaš mobitel su besplatni.

Odlazne pozive plaćate prema Primo cijeniku.

 

Android mobiteli

Izvorni Android SIP klijentandroid_logo

 

Ako već imate mobitel sa Android 2.3 ili većom verzijom, možete koristiti mobitel sa Primo uslugom preko WLAN-a bez instalacije dodatnih programa

 

 

 

Uputstvo za konfiguraciju Android SIP klijenta

Bria Androidbria-icon Edition

 

Bria je mobilni SIP program sa audio, SMS, IM i Presence mogućnostima.

 

 

 

 

 

Uputstvo za konfiguraciju Bria Android Edition

Acrobits za Androidacrobits-icon

 

Acrobits program - perfektna aplikacija za korištenje Primo usluge sa mobitelom

 

 

 

 

 

Uputstvo za konfiguraciju Acrobitsa za Android

Zoiper za Androidzoiper-icon

 

Zoiper je besplatan SIP i IAX program za Primo Mobile pozive preko 3G i WLAN mreže. Zoiper nudi jednostavno korisničko sučelje i vrlo dobru audio kvalitetu.

 

 

 

Uputstvo za konfiguraciju Zoipera za Android

iPhone mobiteli

Bria iPhonebria-icon Edition

 

Bria je mobilni SIP program sa audio, SMS, IM i Presence mogućnostima.

 

 

 

 

 

Uputstvo za konfiguraciju Bria iPhone Edition

Acrobits za iPhoneacrobits-icon

 

Acrobits program - perfektna aplikacija za korištenje Primo usluge sa mobitelom

 

 

 

 

 

Uputstvo za konfiguraciju Acrobitsa za iPhone

Zoiper za iPhonezoiper-icon

 

Zoiper je besplatan SIP i IAX program za VPrimo Mobile pozive preko 3G i WLAN mreže. Zoiper nudi jednostavno korisničko sučelje i vrlo dobru audio kvalitetu.

 

 

 

Uputstvo za konfiguraciju Zoipera za iPhone

Primjeri upotrebe

Pretpostavka za sve donje primjere je da imate mobitel koji podržava internet telefoniju i da ovaj mobitel ima pristup internetu.

Primjer 1 - besplatno telefoniranje (pozivi unutar Primo mreže)
Želite zvati nekoga u Italiji sa mobitelom iz Hrvatske. Nalazite se unutar WLAN mreže. Druga osoba ima IP telefon. Birajte Primo broj osobe u Italiji, sačekajte da se javi i besplatno razgovarajte.

Primjer 2 - pozivi prema drugim mrežama (fiksnim ili mobilnim)
Otputovali ste u Austriju i želite nazvati nekoga u Hrvatskoj na fiksni telefonski broj. Nalazite se unutar WLAN mreže. Birajte telefonski broj osobe koju želite nazvati, sačekajte da se javi i razgovarajte za 0,19 kn/min (cijena poziva za hrvatske fiksne mreže)

Primjer 3 - primanje poziva na mobitel koristeći virtualni telefonski broj
Otputovali ste u Austriju i želite biti dostupni na svoj mobitel, a da ne plaćate troškove roaminga koji su jako visoki. Nalazite se unutar WLAN mreže.  Kupite virtualni telefosnki broj za Hrvatsku. Svi dolazni pozivi na ovaj virtualni telefosnki broj biti će automatski preusmjereni na Vaš mobitel. Na ovaj način možete primati i vršiti pozive bez plaćanja roaminga. Dolazni pozivi su besplatni za Vas, dok se odlazni pozivi naplaćuju prema tarifama iz našeg cjenika. Pozivatelj koji se nalazi u Hrvatskoj i zove Vaš virtualni telefonski broj plaća cijenu lokalnog poziva.

Napomena
Za gore navedene primjere, ukoliko nemate pristup WLAN mreži, možete koristiti mobilni internet (LTE, 3G, EDGE, GPRS). Trebate nabaviti SIM karticu zemlje u kojoj se nalazite i aktivirati podatkovni paket.

Postani korisnik

 

O nama

Kontakt

Pravne napomene